Jag älskar bröllop. För er som träffat mig eller läst runt lite på min hemsida så kommer detta kanske inte som en överraskning. Även om jag gillar allt med bröllop så finns det vissa delar som jag tycker om extra mycket.

 

Förberedelserna.

All nervositet. Föräldrar, tärnor och marskalkar som springer runt och ordnar med blommor och ringar. Tårar. Skratt. Små presenter. Det är så mycket känslor i små rum att det vibrerar i hela kroppen.

First look

Det är inte alla som väljer att göra en first look, men oj vad fantastiskt det är att få fånga de första ögonblicken mellan ett brudpar när de ser varandra för första gången på bröllopsdagen. Efter den där nervösa och fnittriga morgonen, helt upp-piffade.

Talen

Om det är någon del av dagen som framkallar tårar så är det talen. Det är så mycket minnen, så många fina ord och massor, massor av skratt! Best mans som berättar hur mycket de älskar sin bästa vän, pappor som välkomnar bruden till familjen "på riktigt", tärnor som lockar till skratt med spex eller kanske filmen från möhippan, bästa vännen som var med redan från början och har läst varje nervöst sms som skickades den där första veckan.