Nathalie och Johan ♥ Bröllop i Kungsträdgården

När Nathalie och Johan började planera sitt bröllop så hade de tänk sig Kungsträdgården som bakgrund och riskastning i en av körsbärsalléerna. De hade inte riktigt tänkt sig att hela Stockholm skulle vara fullt av euforiska eurovisionfans. Trots det så fick vi Berzelii Park nästan för oss själva en stund före vigseln.

Vigseln i S:ta Eugenia kyrka var väldigt personlig då prästen känt Nathalie sedan barnsben och det blev väldigt känslosamt under solosångerna då det var två av brudparets vänner som sjöng. Dagen fortsatte i samma personliga och känslosamma tema på Musikaliska där talen följde efter varandra medan de åt en tårta dekorerad med matematiska formler. Det ska erkännas att jag både rördes till tårar och till ända-ner-i-magen-skratt av deras härliga vänner och familj.

Kvällen avslutades med att Nathalies mor hade bjudit in colombianska trubadurer för en serenata på harpa och gitarr för att lyckönska brudparet. Det var svårt att inte le när man såg Johan och Nathalie hålla om varandra och långsamt gunga med i musiken, nästan helt omedvetna om något annat än varandra och stunden.

Comments are closed.