Viktoria och Kasper ♥ Bröllop i Stockholm

Jag visste redan från början att Viktoria och Kaspers bröllop skulle bli något speciellt, och jag hade rätt.

När jag kom till Clarion Hotell Stockholm så mötte jag Kasper som precis skulle äta lunch tillsammans med sina marskalkar och sin och Viktorias pappor. Uppe i sviten träffade jag Viktoria som var lugnet själv. Både håret och sminket var redan på plats och hon skulle precis dela ut de små paketen som hon ordnat med till sina tärnor, sin mor och sin svärmor. Behöver jag säga att det blev känslosamt?

Vigseln i Katarina Kyrka var otroligt vacker. Kyrkan i sig är vacker bara den. En fotografs dröm skulle jag vilja påstå, eftersom den är så stor och ljus, med vita väggar. Kasper och Viktoria hade verkligen tänkt på varje detalj. Det märkte en även när en kom till de Lavalhallen där de dukat för middag. De grå och aprikos tonerna som de hade som tema gick igen i pompomsen, menyn och dekorationerna.

Jag är så tacksam över att jag fick vara med och dela den här magiska dagen tillsammans med dem.

Tack för en superdag! Vi sa det båda två efteråt, att du kändes jätteproffsig och vi kände oss helt trygga med dig! Så skönt att du typ hade tänkt ut varenda bild och location!

Comments are closed.