Slider

Jag älskar mellanrum. Utanmellanrumärordingenting. Det blir jättesvårt att läsa en mening utan mellanrum. Det är samma sak med livet. Det är svårt att ta in alla ögonblick utan de där mellanrummen. Det är så mycket som händer i vår värld att man ibland måste påminna sig själv om att stanna upp och bara andas. Se. Lyssna. Känna. Blunda och ta in.

Det är mellanrummen som är de där blickarna över rummet när din parter kikar över axeln när hon blir bortlurad av sina vänner på dansgolvet. Det är när du sitter i soffan med din partners armar kring dig och tittar på något serieavsnitt som ni redan sett en gång. Det är när ni är ute på promenad och din partner klämmer till om din hand för att visa hur mycket han älskar dig. Det är ögonblick som dessa som är ni. Ögonblick där ni skrattar tillsammans, myser, upptäcker eller bara är.

"Det var mer än bara en fotografering, en stund att minnas med ett leende på läpparna."

Ska ni gifta er?

Det finns en väldigt enkel anledning till varför jag gör det jag gör. Precis före ett bröllop blir jag helt pirrig i kroppen och jag kan knappt sluta le på en hel vecka efteråt. Ett bröllop är en fantastisk dag. Det är så mycket kärlek i luften, alla har ansträngt sig för att allting ska klaffa och två personer har inte ögon för andra än varandra.

Investeringen det innebär att anlita en bröllopsfotograf handlar inte om att ha någon som springer runt med en kamera på er bröllopsdag. Det handlar om de där ögonblicken i framtiden när ni ser tillbaka på ert bröllop.

Jag brinner verkligen för mitt jobb. Att kunna ge er möjligheten att njuta av ert bröllop tillsammans med era gäster på bröllopsdagen och sedan hemma i soffan, om och om igen i många år efter det.

Alla bröllop är olika, eftersom alla brudpar är unika. Jag har flera paket att utgå från, men vi kan också skapa ett personligt paket utifrån er. Alla paket innehåller ett planeringsmöte, alla utvalda bilder från er bröllopsdag och en vacker fotoprodukt av ert val.

Heldagsbröllop från 20 000 kr

Det är ögonblicken i vardagen som man oftast glömmer som är de som betyder mest

När jag fotar så letar jag efter de där mellanrummen. För oavsett om man känner sig bekväm framför kameran eller inte så lägger man till sig vissa saker när man står där och ska bli fotad. "Sträck på dig nu". "Le". "Oj, nej, det här är fel sida, vi måste byta plats". Det bli jättefint. Sedan ber jag din parter att viska dammsugare så sexigt det bara går i ditt öra om och om igen tills du inte kan hålla dig längre. Där har vi det där mellanrummet. När varken du eller din partner tänker på att jag är där längre, för ni är så inne i ögonblicket tillsammans med varandra. Det är så en fotografering ska vara. Låt mig få visa er det.

Föreviga att ni fortfarande är nykära efter åtta år tillsammans. Få underbara bilder tillsammans i väntans tider. Vänta inte på att det där speciella tillfället ska dyka upp, era mellanrum är redan speciella som de är

 

 

Intresserade och vill veta mer? Kontakta mig!

Vill ni läsa mer?