"Kom älskling,
nu ska jag gifta mig lite med dig!"

Grattis till bröllopet!

Om ni är här inne och kikar så brukar det betyda att ni ska gifta er – så grattis! Ni har en helt magisk dag framför er! Och jag lovar, det är en dag som ni kommer vilja minnas även om ett, fem, tio och femtio år.

Tänk er att ni när som helst kan sätta er i soffan och leva er tillbaka till den där dagen genom att bara öppna albumet fyllt av bilder från ert bröllop. Det där lilla avbrottet i rutinerna som, trots åren som gått, fortfarande ger er ett litet pirr i magen när ni minns alla känslor och överraskningar och skratt från den dagen. När livet tar över kan en bild från ert bröllop, den där dagen som bara handlade om er kärlek, få er att minnas att det är viktigt att ta sig tid för varandra.

Ni har fortfarande den där fantastiska dagen framför er. Det är nu ni väljer hur ni vill minnas den ♥

brollop_kragga_balsta_regn_momentsinbetween-055
brollop_vasteras_svana_skultuna_momentsinbetween-061
brollop_kungliga_borgen_ stockholm_momentsinbetween-097
hostbrollop_ stockholm_stadshus_momentsinbetween-015
brollop_visby_gotland_st_nicolai_frimis_momentsinbetween-078
brollop_visby_gotland_domkyrkan_momentsinbetween-026
momentsinbetween-IMG_5543
brollop_wenngarns_slott_musikhjalpen_momentsinbetween-080

Hur går det till?

Om ni känner att den här rödtotten är den perfekta bröllopsfotografen för er (tjohoo!) så föreslår jag en fika! Skickat in en förfrågan (kika lite längre ner på sidan för att göra detta) så hörs vi av och bokar en tid. Under den här fikan är tanken att ni ska kunna fråga mig precis vad som helst för att kunna avgöra om ni känner er trygga med mig som er fotograf.

Inför bröllopet så kommer vi att träffas minst en gång till för att fika lite mer och prata igenom alla detaljerna för att ingenting ska missas på er stora dag.

På bröllopsdagen kommer jag att ha med mig en assistent som kommer att hjälpa till att hålla koll på klockan, fluffa till klänningen, hålla i läppglans och telefoner, och såklart hjälpa mig att ge er fantastiska bilder. På bröllopsdagen ska ni inte behöva tänka på något alls, ni ska bara njuta av dagen.

Om bröllopsdagen var som julafton och jag var ett barn, så skulle bilderna vara paketen. Alltså kan jag aldrig hålla mig särskilt länge från att plocka fram några favoriter och skicka över, oftast redan veckan efter bröllopet. Alla bilder levereras sedan på ett USB-minne 4-8 veckor efter bröllopet, beroende på säsong.

Vanliga funderingar

♥ Hur mycket kostar det om du ska åka till oss? Gifter ni er i Sverige? Då ingår kostnaden för min resa till er! Vid bröllop långt från Stockholm kan kostnad för logi tillkomma.

♥ Vad gör vi om det regnar? Väder och vind kan man aldrig styra över, och tro mig när jag säger att er dag kommer att bli magisk oavsett om det regnar eller är sol. Om det skulle regna så finns det ofta många olika alternativ beroende på var ni ska gifta er. Kanske finns det någon med ett växthus som vi kan låna? För de som inte har något emot lite regn så har jag två hjärtformade paraplyer som vi kan använda och ta fina bilder utomhus.

♥ Redigerar du bilderna? Bilderna är redigerade men inte retuscherade. Jag lägger till min touch när det gäller färger och ljus, men jag gör inga större förändringar i bilderna, så som att lägga till en enhörning eller ta bort en traktor.

♥ Hur fungerar det med betalningen? För att boka upp ert datum så betalas en bokningsavgift på 30% av slutbeloppet. Den resterande summan betalas sedan efter bröllopet. All betalning sker via faktura.

Hur vill ni njuta av era bilder?

Bilder på en hårddisk blir lätt bortglömda, och jämfört med att bläddra i ett riktigt album, hur mysigt är det att dra fram datorn varje gång ni vill titta på era bröllopsbilder? Därför ingår det ett album i alla mina paket!

Det är så lätt att livet kommer emellan. Man vill så mycket på en och samma gång. Därför vill jag inte att ni ska behöva ännu en sak att hinna med. Istället erbjuder jag alltid tid för en bildvisning där ni i lugn och ro kan bestämma hur ni vill se era bilder i framtiden. Ni är varmt välkomna hem till mig, så kan ni gosa med mina pälsbollar samtidigt, eller så kommer jag hem till er. Vi går tillsammans igenom alla era bilder för att jag ska kunna skapa ett album av era favoriter. Ni får klämma och känna på mina visningsalbum och printar för att hitta era favoritprodukter. På så sätt slipper ni ha det där “måstet” som ligger och skaver på datorn att gå igenom alla bilderna när livet sker samtidigt. Istället fixar jag allt och ser till att det levereras till er, redo att bläddras i eller hängas på väggen.

"Ulrika har en förmåga att smälta in, på ett positivt sätt, i ett sammanhang vilket gjorde att både vi och gäster kände oss väldigt bekväma. Det syntes tydligt på bilderna att alla var avslappnade och sig själva.
Bilderna reflekterar stämningen som fanns under dagen väldigt bra. När vi nu efteråt tittar på bilderna så kommer man snabbt in i den känslan man hade under bröllopsdagen. Fantastiskt!"
Vad passar er bäst?
We danced

♥ Bröllopsmöte
♥ Fotografering hela bröllopsdagen (från frukost till vickning)
♥ Alla utvalda bilder från er bröllopsdag (minst 600 st)
♥ Ett album med era bröllopsbilder

45 000 kr
Two people fell in love

♥ Bröllopsmöte
♥ 9 h bröllopsfotografering
♥ Alla utvalda bilder från er bröllopsdag (minst 450 st)
♥ Ett album med era bröllopsbilder

35 000 kr
Little moments

♥ Bröllopsmöte
♥ 6 h bröllopsfotografering
♥ Alla utvalda bilder från er bröllopsdag (minst 350 st)
♥ Ett album med era bröllopsbilder

30 000 kr
brollo_dalarna_villa_langbers_vinterbrollop_momentsinbetween-046
brollop_kraftan_ stockholm_momentsinbetween-087
brollop_vasteras_svana_skultuna_momentsinbetween-033
hostbrollop_ stockholm_stadshus_momentsinbetween-046
brollop_vasteras_svana_skultuna_momentsinbetween-052
brollop_visby_gotland_domkyrkan_momentsinbetween-010
brollop_vasteras_svana_skultuna_momentsinbetween-124

Säger det klick?

Jag älskar bröllop. Allt från glädjetårarna hos närmsta familjen under vigseln till de galna fuldanserna efter vickningen. Barnen som klättrar runt i kyrkan och farmor och mormor som försöker skruva in hörapparaten på teleslingan. De enkla bröllopen där det bara är ni och två vittnen och supersizebröllopen där din fasters kompis katt är bjuden.

Jag gråter när brudens far håller tal, skrattar när brudgummens vänner skämmer ut honom med filmen från svensexan och dansar med fyraåringen som absolut inte ska sova än. Jag hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar jag alla ögonblick däremellan. De som kommer hjälpa er att minnas dagen precis så perfekt som den var.

Jag är gotlänningen som inte kan ett ord gotländska, kattmänniska till tårna och romantiker ut i fingerspetsarna. Är jag er bröllopsfotograf?

"Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne."
ulrika

Vill ni veta mer?

Hör av er så bjuder jag på fika!