Your story

Jag älskar mellanrum. Utanmellanrumärordingenting. Det blir jättesvårt att läsa en mening utan mellanrum. Det är samma sak med livet. Det är svårt att ta in alla ögonblick utan de där mellanrummen. Det är så mycket som händer i vår värld att man ibland måste påminna sig själv om att stanna upp och bara andas. Se. Lyssna. Känna. Blunda och ta in.

När jag fotar så letar jag efter de där mellanrummen. För oavsett om man känner sig bekväm framför kameran eller inte så lägger man till sig vissa saker när man står där och ska bli fotad. "Sträck på dig nu". "Le". "Oj, nej, det här är fel sida, vi måste byta plats". Det bli jättefint. Sedan ber jag din parter att viska dammsugare så sexigt det bara går i ditt öra om och om igen tills du inte kan hålla dig längre. Där har vi det där mellanrummet. När varken du eller din partner tänker på att jag är där längre, för ni är så inne i ögonblicket tillsammans med varandra. Det är så en fotografering ska vara. Låt mig få visa er det.

Vill ni läsa ännu mer?

Planerar ni ett bröllop utomlands?

Ska ni gifta er på en sandstrand på Hawaii eller i Thailand? Framför Eiffeltornet kanske, eller i Alperna mitt i vintern? Vår värld är verkligen fantastisk och rymmer många smultronställen. Ert bröllop är lika speciellt som ni är, och då kanske det är mer passade att det tar plats i en värld som speglar er?