Lena och Mathias ♥ Kärlek i Stockholm

Jag brukar inte fira högtider sådär jättemycket, men om en ändå ska ha en fotografering på Sveriges Nationaldag, varför inte ha en fotografering men en sergeant ur Svenska armén tillsammans med sin flickvän?

Enligt Lena så är det bästa med Mathias att han får henne att skratta. Vår fotografering tillsammans speglade det väldigt bra då han tog till vara på varje ögonblick för att göra just det.

WOW säger vi båda. Den här bruden kan. Det är så mycket känslor i bilderna och vi blir påminda in i märgen hur det kändes att stå där och skratta tillsammans.

För Lena var det ett speciellt ögonblick när Mathias skulle viska ett ögonblick då han var stolt över henne i örat. Så otroligt mycket känslor och så otroligt mycket kärlek välde upp. Mathias tyckte hela fotograferingen var rolig och för även han var samma ögonblick som Lena's väldigt speciellt. Skapade ett samtalsämne på väg hem fyllt med kärlek!

Vi rekommenderade Ulrika redan dagen efter till en bekant som sökte fotograf. Vi berättade att Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne. Hon har förmågan att få en att slappna av och verkligen fånga dom där ögonblicken med massor av känsla och äkthet i.

Comments are closed.