Ulrika och Johan ♥ Kärleksfotografering bland raukarna i Folhammar, Gotland

"You're gonna be famous!". Det är kanske inte den vanligaste meningen som en får höra när en är ute och fotar, men den här dagen fick jag höra just det. En grupp med underbara pensionärer från Kalifornien var på besök för att promenera i Folhammar och en av dem kläckte ur sig detta citat som numer sitter på min vägg här hemma. Underbara människor.

Två andra underbara människor är Ullis och Johan. Den spralliga gotlänningen och den glade skåningen träffade varandra när de båda var på semester i Thailand och klickade direkt. Tror jag det, så bra som de passar ihop! Att de är ett par som har nära till skratt märktes fort. Det var dessutom sådana där skratt som går hela vägen ner i magen som man har träningsvärk efter.

Vi var jätte nervösa & förväntansfulla före fotograferingen 🙂 Helt ärligt så fick Ulrika oss att slappna av & njuta av stunden... Vi kände oss trygga & spralliga 😉 Vi var lyckliga & väldigt nöjda efter fotograferingen! Hon är ju som gjord för detta! Hon jobbade på ett sätt som fick oss att flyta med på ett mycket roligt & känslosamt sätt! Det uppskattade vi verkligen!

Att vara sig själv framför kameran kan vara svårt men hon kan konsten att få en att slappna av och vara sig själv! I samband med att vi skulle gå tillbaka och minnas hur vi träffades, jag och Johan, så fick hon oss att uppleva det vackra igen... Det lever vi på ännu <3

Comments are closed.