Karin och Hasse ♥ Kärleksfotografering i Ljugarns hamn, Gotland

Efter två veckor med snålblåst och regn så kom den. Den där fina sommardagen. Lagom varmt med skira moln och nästintill vindstilla. Karin och Hasse mötte upp mig i hamnen tillsammans med Elsa. De träffades för 20 år sedan och har kilat stadigt sedan dess. Jag blir så glad i själen varje gång jag får höra sådana kärlekshistorier. Det handlar inte om att vara 25 hela livet, det handlar om att hitta rätt person att bli gammal med och det är verkligen något som Hasse och Karin har lyckats med.

Före fotograferingen var vi tveksamma in i det sista. Det kändes nervöst. Efteråt var vi glada och det kändes roligt att ha gjort det, låtit oss bli fotograferade. Det överträffade våra förväntningar. Vi kände oss avspända och att det fanns många chanser till bra bilder. Ett speciellt ögonblick var när du bad mig att tyst berätta något för Hasse där jag känt mig stolt över honom. En närhet uppstod.

Comments are closed.