Tanken att stå och posera framför kameran med ett proffs bakom linsen var väldigt nervöst, tänk om bilderna inte blir bra…Men så fort vi träffade dig släppte all spänning och vi njöt av varje sekund. Upplevelsen var över förväntan och det är tack vare din underbara personlighet! Varje sekund och stund var speciell både på förlovningsfotograferingen och på bröllopsdagen!

Utan att blinka skulle vi rekommendera dig! Du är fantastiskt duktig på att fotografera. I alla dina bilder är det perfektion med fokusering och med ljus. Du lyckas fånga de intima i dina bilder och även känslan. Du får bilden att bli levande!

Bilderna är helt magiska!

Ratna och Filip ♥

 

WOW säger vi båda. Den här bruden kan. Det är så mycket känslor i bilderna och vi blir påminda in i märgen hur det kändes att stå där och skratta tillsammans.

För Lena var det ett speciellt ögonblick när Mathias skulle viska ett ögonblick då han var stolt över henne i örat. Så otroligt mycket känslor och så otroligt mycket kärlek välde upp. Mathias tyckte hela fotograferingen var rolig och för även han var samma ögonblick som Lena’s väldigt speciellt. Skapade ett samtalsämne på väg hem fyllt med kärlek!

Vi båda var spända, ingen av oss gillar egentligen att stå framför kameran sådär. Lena tyckte det kändes lite jobbigt eftersom hon har kämpat med hur hon ser ut dom senaste veckorna och Mathias tyckte det var jobbigt att svara på frågorna och prata känslor så att någon utomstående hörde men vi båda hade väldigt roligt och väl framför kameran och under fotograferingen så glömde vi båda bort att vi faktiskt stod framför en kamera och hade bara roligt och skrattade åt varandra!

Vi rekommenderade Ulrika redan dagen efter till en bekant som sökte fotograf. Vi berättade att Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne. Hon har förmågan att få en att slappna av och verkligen fånga dom där ögonblicken med massor av känsla och äkthet i.

Lena och Mathias ♥

 

Vi var lite nervösa inför att stå framför kameran men när vi träffade dig Ulrika fick du oss att slappna av och bara ha roligt. Efter fotograferingen så kände vi oss nöjda och glada! Vi kommer nog alltid att minnas den dagen. Vi hade roligt och bilderna blev bättre än vi tänkt oss.

Angelica och Kalle ♥

 Du är en grym fotograf som fick både mig och min sambo att vara avslappnade och se det som en underbart rolig händelse! Hela processen var ett minne i sig. Att du kunde fånga allt så himla fint. Vi är överlyckliga! Ett minne för livet. ♥

Sandra och Eric ♥

Vi var jättenervösa & förväntansfulla före fotograferingen. Helt ärligt så fick Ulrika oss att slappna av & njuta av stunden… Vi kände oss trygga & spralliga. Lyckliga & väldigt nöjda efter fotograferingen! Hon är ju som gjord för detta! Hon jobbade på ett sätt som fick oss att flyta med på ett mycket roligt & känslosamt sätt! Det uppskattade vi verkligen! Att vara sig själv framför kameran kan va svårt men hon kan konsten att få en att slappna av och vara sig själv! I samband med att vi skulle gå tillbaka och minnas hur vi träffades jag & Johan så fick hon oss att uppleva det vackra igen… Det lever vi på ännu <3

Ulrika och Johan ♥

Tack för en superdag! Vi sa det båda två efteråt, att du kändes jätteproffsig och vi kände oss helt trygga med dig! Så skönt att du typ hade tänkt ut varenda bild och location!

Viktoria och Kasper ♥

Vi var inte ett dugg nervösa, bara galet lyckliga! Stämningen var glad och lättsam och du anpassade dig direkt till vår stämning. Du läste av oss helt korrekt i att vi inte ville ha en stel och formell fotografering utan bilder som kändes så naturliga som möjligt, och det var väldigt kul att bli fotograferad under sådana omständigheter! Några gapskratt blev det ju! Roligt att du förevigade när vi tramsade loss lite, det är väldigt mycket “vi”.

Du är helt rätt fotograf för dem som vill ha en personlig fotosession där bilderna återspeglar relationen på ett väldigt rättvisande sätt!

Anja och Gustav ♥

Det var lättare än vi trodde. Ulrika är en fantastisk fotograf som verkligen fick oss att slappna av och skratta.

Vi hade inte förstått hur mycket bilderna skulle betyda förrän vi fick se dem. Under tiden var det mest en rolig grej, men när vi såg bilderna grät vi nästan för att de var så fina. Trots att det var årets gråaste och kallaste dag har Ulrika fått fram bilder med massor av färg, värme och kärlek. De här bilderna kommer vi titta på ofta under många år framöver. Tack Ulrika!

Mikaela och Erik ♥

Jag, men framförallt min sambo, var lite nervösa/oroliga att vi skulle känna oss obekväma med att fotograferas. Kontakten innan var dock proffsig och avslappnad så det kändes bättre. Dock efter fotograferingen så insåg vi att vi inte ALLS hade behövt oroa oss. Ulrika var otroligt proffsig, härlig och duktig på att få oss att vara oss själva och verkligen ha roligt under fotograferingen. Efteråt var vi jätteglada och på superbra humör!

Fotograferingen var över vår förväntan. Vi var mer än nöjda med “vanliga” porträttbilderna. Det som dock var väldigt över vår förväntan var Ulrikas förmåga att verkligen få till snygga bilder med ljuset, skenet, miljön och även att fånga känslor på bild. Det var otroligt mysigt att titta på bilderna tillsammans!

Det var väldigt bra hur du sa “var er själva mycket också” för många av bilderna som vi gillar är spontana men ändå med guidning från Ulrika. Också hur mysigt det var att faktiskt titta varandra djupt i ögonen för att sedan kyssas utan att knappt märka av att en fotograf fångade ögonblicket.

Jag skulle säga att Ulrika är en väldigt duktig, avslappnad och genuin fotograf som passade oss perfekt! Jag skulle också säga att hon verkar gilla sitt jobb och det gör det ännu roligare att vara kund.

Linda och Oliwer ♥

Vi var både nervösa och förväntansfulla, efteråt var det som en lättnad och ett sug efter att fortsätta, nu va vi ju “varma”, i kläderna. Det var 20- men vi var varma inombords av alla känslor du kunde få fram. Fotografierna motsvarade all förväntan.
Vi skulle varmt rekommendera dig, du har förmågan att få dina kunder att resa tillbaka i tiden och hitta känslorna.

Elin och Eric ♥

Vi såg fram emot fotograferingen med spänning. Ulrika fick oss att snabbt känna oss bekväma och avslappnade framför kameran. Upplevelsen var bättre än vi förväntat oss. Det var mer än bara en fotografering, en stund att minnas med ett leende på läpparna. Det var så mycket kärlek och känslor och glädje under hela fotograferingen. Ulrika är inte bara en skicklig fotograf utan även en underbar person!

Maria och Amite ♥

Då vår ordinarie fotograf blev magsjuk så hoppade Ulrika in i sista sekund och räddade dagen genom att svara på vår fotografs vädjan på Facebook. Vi var ganska nervösa då vi inte hade chansen att träffas innan det var "skarpt läge". Ulrika var superenkel att jobba med och "lekte" fram bilderna vilket passade oss utmärkt då vi inte är vana att stå framför kameran och det hade med all garanti blivit stela bilder utan hennes guidning.

Det bästa var att vi fick några av bilerna väldigt snabbt efter brölloppet så vi fick se en "sneak peak" av vad som skulle komma sen. Då kände vi oss inte lika stressade efter resten av bilderna eftersom vi redan fått Ulrikas favoriter som vi använde till tack-kort och liknande.

Malin och Johan ♥