My Story

Wedding addicted

När jag var 5 år fick jag en låda av min mor. Det var ett set som gjorde det enkelt att rita upp brudklänningar genom att man la en mall under pappret och sedan drog man kritor i alla möjliga färger över för att bruden skulle synas. Där och då jag började planera för mitt eget bröllop. För varje bröllop som jag får fota (eller gå på som gäst, såklart) så hittar jag alltid någon detalj eller två som jag vill lägga till i mina egna planer.

Att få vara en del av någon annans bröllop är ett privilegium. Att få fota det är ett plus i kanten. Varje bröllop är unikt, och det är alltid lika roligt att få se hur brudparet flätar in sin personlighet i sin stora dag.

Gotland är hemma för mig. Det får stå att jag är född och uppvuxen i Stockholm i alla papper bäst det vill. I hjärtat kommer Gotland alltid vara hemma. Det är först när jag kan ta cykeln ner till havet, sätta mig på en rauk och bara lyssna på världen som jag vet att jag är där jag ska vara. Hemma.

Home sweet home

Moment design

En fotografering är inte bara att stå och titta in i en kamera och le. Det är inte som när man gick i skolan och fick inta diverse obekväma poser för att sen få samma bild gånger 102. En fotografering handlar om att fånga det som är er. Att fånga de där små ögonblicken mellan verkligheten när ni bara ser varandra. Det är vad Moment design handlar om och det är en teknik jag använder mig av vid varje fotografering för att få de där avslappnade och genuint känslofulla bilderna.

Nerd alert

Jag älskar brittiska tv-serier och att läsa så att jag glömmer bort tiden. Jag har läst Harry Potter 12 gånger. Någon som undrar vad som hände i senaste Sherlock-avsnittet? Let me tell you....

Crazy cat person

Doktorn och Tardis heter mina två tokkatter, döpta efter karaktärer från Doctor Who. De ska alltid gosa i mitt knä när jag redigerar, och ibland leker de kull mitt i natten, men jag skulle inte välja bort dem för något i hela världen.

I Heart Starbucks

Jag älskar att få sitta ner med en kopp te och en bit chokladkaka tillsammas med vänner eller en bra bok. Jag önskar att jag hade tiden att baka mer själv också. Ärligt talat så hade jag kanske ätit upp mer deg än det blivit kakor, men ändå.