Bröllop

 Alla priser är inklusive moms. Missa inte informationen längst ner! ♥

WE DANCED

♥ Bröllopsmöte
♥ Förlovningsfotografering
♥ Fotografering hela bröllopsdagen
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag, högupplöst
♥ Webbalbum i 1 år
♥ 3500 kr printkredit

35 000 kr

TWO PEOPLE FELL IN LOVE

♥ Bröllopsmöte
♥ Förlovningsfotografering
♥ 8 h bröllopsfotografering
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag, högupplöst
♥ Webbalbum i 1 år
♥ 2500 kr printkredit

25 000 kr

LITTLE MOMENTS

♥ Bröllopsmöte
♥ Förlovningsfotografering
♥ 6 h bröllopsfotografering
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag, högupplöst
♥ Webbalbum i 1 år
♥ 2000 kr printkredit

20 000 kr

NEW FAVORITE MEMORY

♥ Bröllopsmöte
♥ Förlovningsfotografering
♥ 3 h bröllopsfotografering
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag, webbupplöst
♥ Webbalbum i 1 år

12 500 kr

Vad behöver ni?

3

Tre timmar är oftast ganska lagom för det allra viktigaste. Vigseln, gratulationerna och porträtten.

6

På sex timmar hinner man även få med nervositeten under förberedelserna och glädjen vid brudskålen.

8

Lägg till ett par timmar till och vi hinner föreviga talen under middagen och när ni skär upp bröllopstårtan tillsammans.

HELA DAGEN

Med detta alternativ behöver ni inte tänka på vilka delar av dagen som ni vill ha förevigade. Om era förberedelser börjar klockan 6-7 på morgonen så är jag där. Sedan stannar jag tills klockan slår midnatt för att fånga varje del av er dag.

VAD ÄR PRINTKREDIT?

I varje paket ingår något jag kallar för printkredit. Alla är vi olika och medan vissa vill hänga sina bilder på väggen så vill andra ha dem i lyxiga album. Därför få ni välja själva vad som passar er.

 

INFORMATION

Pre wedding meeting
Jag vill såklart veta allt om er stora dag! Vi går igenom er tidsplan, vilka bilder ni önskar, var ni ska vara - allt som kan vara bra att veta för att göra er dag så fantastisk som möjligt.

Förlovningsfotografering
Före bröllopet ses vi för en timmes fotografering då ni får chansen att prova på att stå framför min kamera innan den stora dagen.

Bröllopsdagen
På bröllopsdagen kommer jag att ha med mig en assistent som kommer att hjälpa till att hålla koll på klockan, fluffa till klänningen, hålla i läppglans och telefoner, och såklart hjälpa mig att ge er fantastiska bilder. På bröllopsdagen ska ni inte behöva tänka på något alls, ni ska bara njuta av dagen.

Porträttfotograferingen
Under sommaren är solen ofta väldigt stark mitt på dagen. Därför är det bra om det finns möjlighet att fota porträtten lite senare på dagen. Vi kan också dela upp tiden för porträtt för att kunna fånga det fina eftermiddagsljuset.

Tid
Allt tar alltid mer tid än vad man från början räknat med. Tänk på att ha lite extra tid mellan förberedelser, porträtt, vigsel och middag så att ni inte behöver känna någon stress på er bröllopsdag.

Leverans
Efter bröllopet tar det ca 6-8 veckor tills ni får era bilder levererade beroende på säsong. Om ni önskar beställa ett album tar det ca 4-5 veckor från det att ni godkänt albumdesignen.

Betalning
Vid bokning så betalas 30% av det bokade beloppet i bokningsavgift. Det är för att jag ska kunna reservera ert datum till bara er. Resterande summa betalas efter bröllopet, innan era bilder levereras.

Reseersättning och logi
För er bröllopsdag så ingår reseersättning i paketet. Jag åker till er, var ni än befinner er, så länge det är inom Sveriges gränser. Vid bröllop långt från Stockholm står brudparen för logi för natten.

Avtal
Jag skriver alltid avtal med mina kunder för att det inte ska uppstå några missförstånd.

 Prislista för bröllopsfotografering. Med reservationer för ändringar.

Skicka en förfrågan