Kärlek

Alla priser är inklusive moms. Missa inte informationen längst ner! ♥

PERSONAL MEMORY

I fotograferingsavgiften ingår en fotografering på ert favoritställe samt en bildvisning efteråt då ni får se alla era bilder och vi ser över hur ni vill se era bilder i framtiden. I ett album? På väggen? Inramat?

1 000 kr

Bildvisning

Det är så lätt att livet kommer emellan. Man vill så mycket på en och samma gång. Därför vill jag inte att ni ska behöva ännu en sak att hinna med. Redan innan fotograferingen så pratar vi om vad ni vill göra med era bilder. Sedan kommer jag hem till er efter fotograferingen (eller om ni hellre vill komma hem till mig och mysa med mina knaskatter!), vi tittar på era bilder tillsammans och går igenom hur det skulle kunna se ut på era väggar med alla era bilder. På så sätt slipper ni ha det där "måstet" som ligger och skaver på datorn att gå igenom alla bilderna när livet sker samtidigt.

Vad kostar det med printar och sånt?

IMG_3611

Alla filer

Från 3 500 kr

Album

Från 2 000 kr

Alla album har lay flat-bindning, vilket innebär att man kan lägga en bild över ett helt uppslag utan att få ett veck i mitten. Välj mellan olika storlekar, papper och omslag. 10 uppslag ingår, men ni kan lägga till många fler!

Förstoringar

Från 500 kr

Välj bland olika papper och storlekar.

Bildkollage

Från 2 000 kr

Sätt flera bilder på väggen med snygga fotoplattor!

INFORMATION

Väder och vind
Skulle det vara dåligt väder på dagen för fotograferingen så bokar vi om för att ni ska få de bästa möjliga bilderna från er session.

Porträttfotograferingen
Under sommaren är solen ofta väldigt stark mitt på dagen. Därför är det bra om det finns möjlighet att fota porträtten lite senare på dagen. En eller två timmar före solnedgången är allra bäst!

Leverans
När ni bokar fotograferingen så bokar vi också in en bildvisning ca 2-4 veckor senare. Digitala bilder levereras samma kväll som vid bildvisningen. Fotoprodukter tar 1-5 veckor beroende på vilka fotoprodukter ni önskar.

Publicering
Jag vill såklart hemskt gärna få publicera bilderna från vår fotografering på bl.a. min facebooksida och hemsida. Om detta är något som ni absolut inte vill så säg till i förväg, eftersom jag vanligtvis brukar lägger upp sneak peeks från mina fotograferingar på facebook.

Reseersättning
För fotografering utanför Stockholm tillkommer reseersättning på 35 kr/mil eller biljettpris.

Bilderna
Bilderna får ni använda fritt i privat syfte. Bilderna får inte förändras, t.ex. redigeras eller beskäras, utan mitt godkännande. Om bilderna publiceras någonstans, t.ex. på Facebook eller på en blogg, så är det god sed att fotografens namn publiceras i anslutning till bilden/bilderna.

 Prislista för kärleksfotografering. Med reservationer för ändringar.

Skicka en förfrågan