kärleksbrev

Lena och Mathias ♥ Kärleksfotografering

WOW säger vi båda. Den här bruden kan. Det är så mycket känslor i bilderna och vi blir påminda in i märgen hur det kändes att stå där och skratta tillsammans.

För Lena var det ett speciellt ögonblick när Mathias skulle viska ett ögonblick då han var stolt över henne i örat. Så otroligt mycket känslor och så otroligt mycket kärlek välde upp. Mathias tyckte hela fotograferingen var rolig och för även han var samma ögonblick som Lena’s väldigt speciellt. Skapade ett samtalsämne på väg hem fyllt med kärlek!

Vi båda var spända, ingen av oss gillar egentligen att stå framför kameran sådär. Lena tyckte det kändes lite jobbigt eftersom hon har kämpat med hur hon ser ut dom senaste veckorna och Mathias tyckte det var jobbigt att svara på frågorna och prata känslor så att någon utomstående hörde men vi båda hade väldigt roligt och väl framför kameran och under fotograferingen så glömde vi båda bort att vi faktiskt stod framför en kamera och hade bara roligt och skrattade åt varandra!

Vi rekommenderade Ulrika redan dagen efter till en bekant som sökte fotograf. Vi berättade att Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne. Hon har förmågan att få en att slappna av och verkligen fånga dom där ögonblicken med massor av känsla och äkthet i.