kärleksbrev

Linda och Oliwer ♥ Kärleksfotografering

Jag, men framförallt min sambo, var lite nervösa/oroliga att vi skulle känna oss obekväma med att fotograferas. Kontakten innan var dock proffsig och avslappnad så det kändes bättre. Dock efter fotograferingen så insåg vi att vi inte ALLS hade behövt oroa oss. Ulrika var otroligt proffsig, härlig och duktig på att få oss att vara oss själva och verkligen ha roligt under fotograferingen. Efteråt var vi jätteglada och på superbra humör! 🙂

Fotograferingen var över vår förväntan. Vi var mer än nöjda med “vanliga” porträttbilderna. Det som dock var väldigt över vår förväntan var Ulrikas förmåga att verkligen få till snygga bilder med ljuset, skenet, miljön och även att fånga känslor på bild. Det var otroligt mysigt att titta på bilderna tillsammans!

Det var väldigt bra hur du sa “var er själva mycket också” för många av bilderna som vi gillar är spontana men ändå med guidning från Ulrika. Också hur mysigt det var att faktiskt titta varandra djupt i ögonen för att sedan kyssas utan att knappt märka av att en fotograf fångade ögonblicket ?

Jag skulle säga att Ulrika är en väldigt duktig, avslappnad och genuin fotograf som passade oss perfekt! Jag skulle också säga att hon verkar gilla sitt jobb och det gör det ännu roligare att vara kund.