Magiska ögonblick

Det finns en väldigt enkel anledning till varför jag gör det jag gör. Precis före ett bröllop blir jag helt pirrig i kroppen och jag kan knappt sluta le på en hel vecka efteråt. Ett bröllop är en fantastisk dag. Det är så mycket kärlek i luften, alla har ansträngt sig för att allting ska klaffa och två personer har inte ögon för andra än varandra.

Investeringen det innebär att anlita en bröllopsfotograf handlar inte om att ha någon som springer runt med en kamera på er bröllopsdag. Det handlar om de där ögonblicken i framtiden när ni ser tillbaka på ert bröllop.

Jag brinner verkligen för mitt jobb. Att kunna ge er möjligheten att njuta av ert bröllop tillsammans med era gäster på bröllopsdagen och sedan hemma i soffan, om och om igen i många år efter det.

Alla bröllop är olika, eftersom alla brudpar är unika. Jag har flera paket att utgå från, men vi kan också skapa ett personligt paket utifrån er. Alla paket innehåller ett planeringsmöte, alla utvalda bilder från er bröllopsdag och en vacker fotoprodukt av ert val som jag hjälper er att ta fram så att ni slipper lägga tid på det.

Vad passar er bäst?
We danced

♥ Bröllopsmöte
♥ Fotografering hela bröllopsdagen (från frukost till vickning)
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag
♥ Ert val av album eller inramad print (upp till 3500 kr)

35 000 kr
Two people fell in love

♥ Bröllopsmöte
♥ 8 h bröllopsfotografering
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag
♥ Ert val av album eller inramad print (upp till 2500 kr)

25 000 kr
Little moments

♥ Bröllopsmöte
♥ 6 h bröllopsfotografering
♥ Utvalda bilder från er bröllopsdag
♥ Ert val av album eller inramad print (upp till 2000 kr)

20 000 kr
JPEG 72-5938
JPEG 72-1483
JPEG 72-7176
JPEG 72-1460
JPEG 72-1568
JPEG 72-1393
JPEG 72-1048

Hur går det till?

Om ni känner att den här rödtotten är den perfekta bröllopsfotografen för er (tjohoo!) så kommer jag att föreslå en fika när ni har skickat in en förfrågan (kika lite längre ner på sidan för att göra detta). Under den här fikan är tanken att ni ska kunna fråga mig precis vad som helst för att kunna avgöra om ni känner er trygga med mig som er fotograf.

Inför bröllopet så kommer vi att träffas minst en gång till för att fika lite mer och prata igenom alla detaljerna för att ingenting ska missas på er stora dag.

På bröllopsdagen kommer jag att ha med mig en assistent som kommer att hjälpa till att hålla koll på klockan, fluffa till klänningen, hålla i läppglans och telefoner, och såklart hjälpa mig att ge er fantastiska bilder. På bröllopsdagen ska ni inte behöva tänka på något alls, ni ska bara njuta av dagen.

Om bröllopsdagen var som julafton och jag var ett barn, så skulle bilderna vara paketen. Alltså kan jag aldrig hålla mig särskilt länge från att plocka fram några favoriter och skicka över, oftast redan veckan efter bröllopet. Alla bilder levereras sedan på ett USB-minne 4-8 veckor efter bröllopet, beroende på säsong.

Vanliga funderingar

♥ Hur mycket kostar det om du ska åka till oss? Gifter ni er i Sverige? Då ingår kostnaden för min resa till er! Vid bröllop långt från Stockholm kan kostnad för logi tillkomma.

♥ Vad gör vi om det regnar? Väder och vind kan man aldrig styra över, och tro mig när jag säger att er dag kommer att bli magisk oavsett om det regnar eller är sol. Om det skulle regna så finns det ofta många olika alternativ beroende på var ni ska gifta er. Kanske finns det någon med ett växthus som vi kan låna? För de som inte har något emot lite regn så har jag två hjärtformade paraplyer som vi kan använda och ta fina bilder utomhus.

♥ Redigerar du bilderna? Bilderna är redigerade men inte retuscherade. Jag lägger till min touch när det gäller färger och ljus, men jag gör inga större förändringar i bilderna, så som att lägga till en enhörning eller ta bort en traktor.

♥ Hur fungerar det med betalningen? För att boka upp ert datum så betalas en bokningsavgift på 30% av slutbeloppet. Den resterande summan betalas sedan efter bröllopet. All betalning sker via faktura.

"Upplevelsen var över förväntan och det är tack vare din underbara personlighet! Varje sekund och stund var speciell både på förlovningsfotograferingen och på bröllopsdagen!"

Säger det klick?

Jag älskar bröllop. Allt från glädjetårarna hos närmsta familjen under vigseln till de galna fuldanserna efter vickningen. Barnen som klättrar runt i kyrkan och farmor och mormor som försöker skruva in hörapparaten på teleslingan. De enkla bröllopen där det bara är ni och två vittnen och supersizebröllopen där din fasters kompis katt är bjuden.

Jag gråter när brudens far håller tal, skrattar när brudgummens vänner skämmer ut honom med filmen från svensexan och dansar med fyraåringen som absolut inte ska sova än. Jag hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar jag alla ögonblick däremellan. De som kommer hjälpa er att minnas dagen precis så perfekt som den var.

Jag är gotlänningen som inte kan ett ord gotländska, kattmänniska till tårna och romantiker ut i fingerspetsarna. Är jag er bröllopsfotograf?

"Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne."
_MLF5293

Vill ni veta mer?

Hör av er så bjuder jag på fika!

Shopping Basket