The wedding hangover

Begreppet bröllopsbakis är väl använt bland oss fotografer, men kanske inte bland resten av världens befolkning. Därför tänkte jag inviga er lite i en dåligt bevarad hemlighet.

När man har fotat ett bröllop så åker man hem med ett pirr i hela kroppen. Bröllopsdagar är min favoritdag i veckan och med all den glädje och kärlek på en och samma plats så går det inte att inte bli smittad. Det är en fantastisk känsla. Mina vänner kan ibland få snapchats som de nedan mitt i natten bara för att jag inte kan hålla alla känslor inne under natten utan måste få ur mig hur fantastisk dagen har varit!

Man tänker inte så mycket på att man har jobbat mellan 10 och 16 timmar i streck, för det har inte känts så. Man tänker inte heller så mycket på att det varit 28 grader varmt och sol och man bara har druckit upp tre av de sex flaskor vatten som man tog med sig. Istället lägger man sig lycklig i sängen för att sedan vakna med samma känsla som efter en redig utekväll. Huvudet dunkar, fötterna kräver högläge och ett glas vätskeersättning hade inte suttit fel. Missförstå mig inte, det är helt klart värt det! Däremot är det skönt när det är en sån dag som det regnar på, så att man inte behöver känna sig så skyldig för att man ligger inne i soffan och tittar på serier och dricker te en hel dag istället för att göra något vettigt. Det är skönt att katterna har förståelse och sympativilar tillsammans med en.