Per och Gabriella ♥ Trädgårdsbröllop på Gotland

Per och jag träffades när vi båda skulle gå på en ledarskapskurs genom McDonalds för ungefär hundra år sedan (give or take 94 år). Vi höll kontakten efter det och träffas fortfarande och fikar när jag är på Gotland eller han kommer till Stockholm. Jag minns när han precis hade träffat Gabriella. Han kunde inte sluta prata om henne. Lite sådär gulligt nervös och nykär hela tiden, så som det ska vara. En dag några år senare plingar det till i telefonen. "Jag ska gifta mig, vill du fota?". Well, hell yeah!

Vigseln skedde i Bro kyrka på Gotland på deras årsdag, exakt fyra år efter att de blev tillsammans. Gabriella var lugnet själv medan Per hoppade jämfota av nervositet. Efteråt firades det på gården där Per vuxit med helgrillat lamm och klassisk brudvisning. Vickningen serverades direkt från köket vid Stenhuggaren - Cheeseburgare.

Och om ni undrar över bilden på den sönderslagna ringasken på kyrkgolvet? Den slängde Per över axeln när de bytt ringar. För varför ha kvar en ask där ingen ring någonsin kommer sitta igen?

Comments are closed.