Varför ska man boka en bröllopsfotograf?

Ett bröllop är en dag fylld till bredden med känslor och små underbara händelser. Allt från förberedelserna på morgonen tillsammans med de närmsta vännerna och familjen till de knasiga upptågen under småtimmarna. Med allt underbart som händer hela tiden är det ibland svårt att ta in allt. Fotografier är ett sätt att hålla kvar i alla de minnena, utan att ett enda får smita iväg och bli en liten del av en stor, oformlig massa.

Tänk er att det är ett år sedan ni gifte er. Livet har gått tillbaka till vardagens alla rutiner. På soffbordet ligger det en tjock bok. Det där lilla avbrottet i rutinerna som, trots att det gått ett år, fortfarande ger er ett pirr i magen när ni minns den dagen. När livet tar över kan en bild från ert bröllop, den där dagen som bara handlade om er kärlek, få er att minnas att det är viktigt att ta sig tid för varandra.

Investeringen det innebär att anlita en bröllopsfotograf handlar inte om att ha någon som springer runt med en kamera på er bröllopsdag. Det handlar om de där ögonblicken i framtiden när ni ser tillbaka på ert bröllop.

Att fånga ett bröllop på bild är en stor uppgift. Förhoppningsvis är det något som bara händer en gång i era liv och det är en dag väl värd att minnas. Låt era gäster var just gäster istället för att lägga det tunga ansvaret på dem att föreviga er dag. Upplev den tillsammans istället för att ha en kamera eller telefon eller surfplatta emellan er. En erfaren bröllopsfotograf är där för en enda sak, och det är att skapa minnen från er bröllopsdag. Fånga ögonblick och dokumentera händelser. Låt dem göra sitt jobb så att ni får möjlighet att njuta fullt ut av er dag.

Ett bröllop är något som många lägger ner mycket pengar på. Mat, lokal, klänning och kostym, ringar, bröllopsresa - det kostar några slantar. Men vad har ni egentligen kvar när dagen är slut? Ni ha varandra såklart. Ni har era ringar och ni har era minnen. Och så har ni era bröllopsfoton.