Your Story

Jag älskar mellanrum. Utanmellanrumärordingenting. Det blir jättesvårt att läsa en mening utan mellanrum. Det är samma sak med livet. Det är svårt att ta in alla ögonblick utan de där mellanrummen. Det är så mycket som händer i vår värld att man ibland måste påminna sig själv om att stanna upp och bara andas. Se. Lyssna. Känna. Blunda och ta in.

När jag fotar så letar jag efter de där mellanrummen. För oavsett om man känner sig bekväm framför kameran eller inte så lägger man till sig vissa saker när man står där och ska bli fotad. "Sträck på dig nu". "Le". "Oj, nej, det här är fel sida, vi måste byta plats". Det bli jättefint. Sedan ber jag din parter att viska dammsugare så sexigt det bara går i ditt öra om och om igen tills du inte kan hålla dig längre. Där har vi det där mellanrummet. När varken du eller din partner tänker på att jag är där längre, för ni är så inne i ögonblicket tillsammans med varandra. Det är så en fotografering ska vara. Låt mig få visa er det.

Ska ni gifta er?

Läs mer om mina bröllopsfotograferingar. Om ni inte får nog så hör av er så tar vi en fika och pratar lite mer!

Dags att fånga kärleken?

Bara för att man inte ska gifta sig just precis nu så innebär inte det att man inte kan fånga ögonblick tillsammans med någon man tycker om!

Vad undrar ni över?