Your Story

Jag älskar mellanrum. Utanmellanrumärordingenting. Det blir jättesvårt att läsa en mening utan mellanrum. Det är samma sak med livet. Det är svårt att ta in alla ögonblick utan de där mellanrummen. Det är så mycket som händer i vår värld att man ibland måste påminna sig själv om att stanna upp och bara andas. Se. Lyssna. Känna. Blunda och ta in.

När jag fotar så letar jag efter de där mellanrummen. För oavsett om man känner sig bekväm framför kameran eller inte så lägger man till sig vissa saker när man står där och ska bli fotad. "Sträck på dig nu". "Le". "Oj, nej, det här är fel sida, vi måste byta plats". Det bli jättefint. Sedan ber jag din parter att viska dammsugare så sexigt det bara går i ditt öra om och om igen tills du inte kan hålla dig längre. Där har vi det där mellanrummet. När varken du eller din partner tänker på att jag är där längre, för ni är så inne i ögonblicket tillsammans med varandra. Det är så en fotografering ska vara. Låt mig få visa er det.

Ska ni gifta er?

Läs mer om mina bröllopsfotograferingar. Om ni inte får nog så hör av er så tar vi en fika och pratar lite mer!

Dags att fånga kärleken?

Bara för att man inte ska gifta sig just precis nu så innebär inte det att man inte kan fånga ögonblick tillsammans med någon man tycker om!

Kärleksbrev

Ulrika och Johan ♥ Kärleksfotografering

Vi var jätte nervösa & förväntansfulla före fotograferingen ? Helt ärligt så fick Ulrika oss att slappna av & njuta av stunden… Vi kände oss trygga & spralliga ? Lyckliga & väldigt nöjda efter fotograferingen! Hon är ju som gjord för detta! Hon jobbade på ett sätt som fick oss att flyta med på ett mycket roligt & känslosamt sätt! Det uppskattade vi verkligen! Att vara sig själv framför kameran kan va svårt men hon kan konsten att få en att slappna av och vara sig själv! I samband med att vi skulle gå tillbaka och minnas hur vi träffades jag & Johan så fick hon oss att uppleva det vackra igen …det lever vi på ännu <3

Lena och Mathias ♥ Kärleksfotografering

WOW säger vi båda. Den här bruden kan. Det är så mycket känslor i bilderna och vi blir påminda in i märgen hur det kändes att stå där och skratta tillsammans.

För Lena var det ett speciellt ögonblick när Mathias skulle viska ett ögonblick då han var stolt över henne i örat. Så otroligt mycket känslor och så otroligt mycket kärlek välde upp. Mathias tyckte hela fotograferingen var rolig och för även han var samma ögonblick som Lena’s väldigt speciellt. Skapade ett samtalsämne på väg hem fyllt med kärlek!

Vi båda var spända, ingen av oss gillar egentligen att stå framför kameran sådär. Lena tyckte det kändes lite jobbigt eftersom hon har kämpat med hur hon ser ut dom senaste veckorna och Mathias tyckte det var jobbigt att svara på frågorna och prata känslor så att någon utomstående hörde men vi båda hade väldigt roligt och väl framför kameran och under fotograferingen så glömde vi båda bort att vi faktiskt stod framför en kamera och hade bara roligt och skrattade åt varandra!

Vi rekommenderade Ulrika redan dagen efter till en bekant som sökte fotograf. Vi berättade att Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne. Hon har förmågan att få en att slappna av och verkligen fånga dom där ögonblicken med massor av känsla och äkthet i.

Elin och Eric ♥ Kärleksfotografering

Vi var både nervösa och förväntansfulla, efteråt var det som en lättnad och ett sug efter att fortsätta, nu va vi ju “varma”, i kläderna. Det var 20- men vi var varma inombords av alla känslor du kunde få fram. Fotografierna motsvarade all förväntan.
Vi skulle varmt rekommendera dig, du har förmågan att få dina kunder att resa tillbaka i tiden och hitta känslorna.

Läs fler kärleksbrev

Vad undrar ni över?