Grattis till bröllopet!

Om ni är här inne och kikar så brukar det betyda att ni ska gifta er - så grattis! Ni har en helt magisk dag framför er! Och jag lovar, det är en dag som ni kommer vilja minnas även om ett, fem, tio, femtio år framåt.

Tänk er att ni när som helst kan sätta er i soffan och leva er tillbaka till den där dagen genom att bara öppna albumet fyllt av bilder från ert bröllop. Det där lilla avbrottet i rutinerna som,  trots åren som gått, fortfarande ger er ett litet pirr i magen när ni minns alla känslor och överraskningar och skratt från den dagen. När livet tar över kan en bild från ert bröllop, den där dagen som bara handlade om er kärlek, få er att minnas att det är viktigt att ta sig tid för varandra.

Ni har fortfarande den där fantastiska dagen framför er. Det är nu ni väljer hur ni vill minnas den

Tanken att stå och posera framför kameran med ett proffs bakom linsen var väldigt nervöst, tänk om bilderna inte blir bra… Men så fort vi träffade dig släppte all spänning och vi njöt av varje sekund. Upplevelsen var över förväntan och det är tack vare din underbara personlighet! Varje sekund och stund var speciell både på förlovningsfotograferingen och på bröllopsdagen! Utan att blinka skulle vi rekommendera dig! Du är fantastiskt duktig på att fotografera. I alla dina bilder är det perfektion med fokusering och med ljus. Du lyckas fånga de intima i dina bilder och även känslan. Du får bilden att bli levande!

Ratna och Filip ♥

Hur går det till?

Om ni känner att den här rödtotten är den perfekta bröllopsfotografen för er (tjohoo!) så kommer jag att föreslå en fika när ni har skickat in en förfrågan (kika lite längre ner på sidan för att göra detta). Under den här fikan är tanken att ni ska kunna fråga mig precis vad som helst för att kunna avgöra om ni känner er trygga med mig som er fotograf.

Inför bröllopet så kommer vi att träffas minst en gång till för att fika lite mer och prata igenom alla detaljerna för att ingenting ska missas på er stora dag.

På bröllopsdagen kommer jag att ha med mig en assistent som kommer att hjälpa till att hålla koll på klockan, fluffa till klänningen, hålla i läppglans och telefoner, och såklart hjälpa mig att ge er fantastiska bilder. På bröllopsdagen ska ni inte behöva tänka på något alls, ni ska bara njuta av dagen.

Om bröllopsdagen var som julafton och jag var ett barn, så skulle bilderna vara paketen. Alltså kan jag aldrig hålla mig särskilt länge från att plocka fram några favoriter och skicka över, oftast redan veckan efter bröllopet. Alla bilder levereras sedan på ett USB-minne 4-8 veckor efter bröllopet, beroende på säsong.

Vanliga funderingar

♥ Hur mycket kostar det om du ska åka till oss? Gifter ni er i Sverige? Då ingår kostnaden för min resa till er! Vid bröllop långt från Stockholm kan kostnad för logi tillkomma.

♥ Vad gör vi om det regnar? Väder och vind kan man aldrig styra över, och tro mig när jag säger att er dag kommer att bli magisk oavsett om det regnar eller är sol. Om det skulle regna så finns det ofta många olika alternativ beroende på var ni ska gifta er. Kanske finns det någon med ett växthus som vi kan låna? För de som inte har något emot lite regn så har jag två hjärtformade paraplyer som vi kan använda och ta fina bilder utomhus.

♥ Redigerar du bilderna? Bilderna är redigerade men inte retuscherade. Jag lägger till min touch när det gäller färger och ljus, men jag gör inga större förändringar i bilderna, så som att lägga till en enhörning eller ta bort en traktor.

♥ Hur fungerar det med betalningen? För att boka upp ert datum så betalas en bokningsavgift på 30% av slutbeloppet. Den resterande summan betalas sedan efter bröllopet. All betalning sker via faktura.

WE DANCED

Bröllopsmöte
Fotografering hela bröllopsdagen (från frukost till vickning)
Utvalda bilder från er bröllopsdag
 Ert val av album eller inramad print (upp till 3500 kr)

35 000 kr

TWO PEOPLE FELL IN LOVE

Bröllopsmöte
8 h bröllopsfotografering
Utvalda bilder från er bröllopsdag
 Ert val av album eller inramad print (upp till 2500 kr)

25 000 kr

 

LITTLE MOMENTS

Bröllopsmöte
6 h bröllopsfotografering
Utvalda bilder från er bröllopsdag
 Ert val av album eller inramad print (upp till 2000 kr)

20 000 kr

"Stämningen var glad och lättsam och du anpassade dig direkt till vår stämning. Du läste av oss helt korrekt i att vi inte ville ha en stel och formell fotografering utan bilder som kändes så naturliga som möjligt, och det var väldigt kul att bli fotograferad under sådana omständigheter! Några gapskratt blev det ju! Roligt att du förevigade när vi tramsade loss lite, det är väldigt mycket “vi”."

Anja och Gustav ♥

Säger det klick?

Jag älskar bröllop. Allt från glädjetårarna hos närmsta familjen under vigseln till de galna fuldanserna efter vickningen. Barnen som klättrar runt i kyrkan och farmor och mormor som försöker skruva in hörapparaten på teleslingan. De enkla bröllopen där det bara är ni och två vittnen och supersizebröllopen där din fasters kompis katt är bjuden.

Jag gråter när brudens far håller tal, skrattar när brudgummens vänner skämmer ut honom med filmen från svensexan och dansar med fyraåringen som absolut inte ska sova än. Jag hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar jag alla ögonblick däremellan. De som kommer hjälpa er att minnas dagen precis så perfekt som den var.

Jag är gotlänningen som inte kan ett ord gotländska, kattmänniska till tårna och romantiker ut i fingerspetsarna. Är jag er bröllopsfotograf?

 

"Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne."

Vad tror ni, vill ni ha med mig på er bröllopsdag? Hör av er så pratar vi lite mer!