"JÄKLAR
vad snygg jag är!"

Bli upp-piffad, fåndansa till 90-talshits och känna sig som världens snyggaste - låter det intressant?

Bilder från en boudoirfotografering är en superhärlig (och ganska vanlig) morgongåva till sin partner när man gifter sig, men framför allt är det världens bästa självförtroendeboost!

Vi är alla så in i bomben snygga, och vi är värda att få känna och se det själva också! Ibland kanske det är svårt, med vardagen som hetsar och stressar, med den skeva bild som syns i filmer, tidningar och reklam, och så den där lilla rösten som säger att vi kanske borde tar oss i kragen och fixa till oss för att räcka till. Det behövs inte! Du är snygg som du är!

Du borde boka en boudoirfotografering för dig själv. För att verkligen få känna att du är snyggast i världen (för det är du!). Om du sen vill dela bilderna med din partner kommer hen få dåndimpen av lycka, men det är bara en bonus 😉

momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween-3053
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween_8168
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween_1951
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween-2117
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween_1519
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween_3049
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween_3617
momentsinbetween_boudoir_stockholm-Momentsinbetween_1919

Hur går det till?

Varje år håller jag en boudoirhelg. Jag bokar ett lyxigt hotellrum, dukar upp med lite choklad, färsk frukt och nåt att dricka, och tar med mig en make up artist som kommer fixa till dig till ditt absolut vackraste jag. Det enda du behöver göra är att dyka upp!

När du kommer till hotellet är det troligen redan full fart! Tjejen innan fotas redan och ett glas står redo till dig vid make up-stolen. Musiken är hög – och det är stämningen också. Vi brukar ha så sjukt roligt, och det är en stämning som smittar av sig fort! Dessutom är vi grymma på att peppa varandra!

När det gäller vad du ska ha på dig är det viktigast att du känner dig bekväm. Vita bomullstrosor är lika sexiga som svarta i spets! Raggsockor och en oversize tröja funkar lika bra som en body och stay-ups. Ta med dig 3-4 outfits så tar vi det därifrån. Mitt enda tips är att satsa på matchande över- och underdel. Känner du dig osäker ändå? Maila mig!

Vanliga funderingar

♥ Kommer du lägga upp mina bilder på nätet efteråt? Absolut inte! Om du inte känner dig bekväm med att visa upp bilderna kommer jag självklart inte att lägga upp några av dina bilder. Det här är en fotografering för dig, inte för mig. För vissa är det helt okej, andra kanske tycker att en viss bild är helt okej, men inte resten. Jag respekterar ditt val oavsett. Och om det är okej att visa någon bild, men att du tänkt ge bort bilderna – då väntar jag såklart tills du fått göra det så att jag inte pajar någon överraskning.

♥ Redigerar du bilderna? Bilderna är redigerade men inte retuscherade. Jag lägger till min touch när det gäller färger och ljus, men jag gör inga större förändringar i bilderna, så som att lägga till en enhörning eller ta bort en traktor. Självklart tar jag bort saker så som finnar och sånt utan kostnad, ni vet allt det där som är högst tillfälligt, men allt annat är en del av dig och det låter jag finnas kvar. Du är så jäkla snygg som du är – retuschering behövs inte.

♥ Hur lång tid tar det? Din bokade tid är ca 2,5 timme. 1,5 timme hår och smink och 1 timmes fotografering.

Vill du känna dig som världens snyggaste?

Skriv upp dig på intresselistan så hör jag av mig så fort det finns datum och tider att boka!

ca pris: 5000 kr

Förutom själva fotograferingen (inklusive allt ovan!) ingår en vacker ask med dina 10 favoritbilder printade på lyxigt papper. Självklart får du även alla dina bilder digitalt, det brukar bli 40-50 st. Vill du hellre ha ett album kan vi såklart lösa det också! Räkna med något längre leveranstid, men lika snygga bilder!