1-3 maj
1-3 maj
Boudoirhelg i Stockholm!
Boudoirhelg i Stockholm!

Fira Valborg med lite extra självförtroende!

Den här Valborgshelgen har nämligen jag och bästa Laura Jansson bokat en superfin lägenhet i Hammarby Sjöstad – bara för din skull!

Vi kommer att fylla den med skratt, choklad, pepp och musik för att få dig att känna dig som världens snyggaste. Vi vet ju redan att du är det, men ibland kan det behövas en liten extra boost ändå 😉

En boudoirfotografering är något alla tjejer borde göra minst en gång i livet. Det är något speciellt att i en hel timme bara få höra hur vacker man är. Och låt oss vara ärliga – det är rätt roligt att springa runt och sjunga Candyman (Christina Aguilera) i bara underkläderna 😉

Sen att din partner kommer få dåndimpen, om du bestämmer dig för att visa bilderna, det är bara en stor bonus!

The dream team

Ulrika Norrgård

Jag vet hur läskigt det kan kännas att ställa sig framför en kamera. Dessutom i bara underkläderna! Jag har gjort det själv, och jag var så sjukt nervös innan. Det är kanske inte den mest naturliga situation man förväntar sig att hamna i, men jäklar vad kul det var!

Mitt mål med varje boudoirfotografering är att alla tjejer ska känna sig som en på miljonen när de går från fotograferingen. Ja, innan de ens har sett bilderna! Det ska vara roligt, man ska kunna fåna sig och känna sig trygg i att ingen kommer att döma en oavsett hur falskt man sjunger eller hur tokigt man dansar (kör en Chandler vettja!).

Makeup artist Stockholm Laura K

Laura Jansson

Laura har jobbat som make up-artist både i Finland och i Sverige och jobbar med kvalitetsprodukter och en hel del ekologisk kosmetik, då holistisk hälsa är något hon brinner för. Hon är en expert när det gäller vad som passar även den som har allergier, och lyfter verkligen fram det som gör just dig till världens vackraste.

Dessutom är Laura en av mina närmaste vänner, så jag vet vad jag pratar om när jag säger att du kommer att vara i goda händer. Behöver jag säga att det självklart är Laura som fixar till mig varenda gång jag ska iväg på nåt galej, eller behöver en mua till typ en sån här fotografering?

Laura Jansson

Laura har jobbat som make up-artist både i Finland och i Sverige och jobbar med kvalitetsprodukter och en hel del ekologisk kosmetik, då holistisk hälsa är något hon brinner för. Hon är en expert när det gäller vad som passar även den som har allergier, och lyfter verkligen fram det som gör just dig till världens vackraste.

Dessutom är Laura en av mina närmaste vänner, så jag vet vad jag pratar om när jag säger att du kommer att vara i goda händer. Behöver jag säga att det självklart är Laura som fixar till mig varenda gång jag ska iväg på nåt galej, eller behöver en mua till typ en sån här fotografering?

Makeup artist Stockholm Laura K

Martina Lundborg

Martina är verkligen inte vem som helst hon heller. När jag gifte mig med mannen i mina drömmar var det en självklarhet att det skulle vara hon som stod bakom kameran. Förutom att hon är sjukt duktig på det hon gör är hon en underbar människa att umgås med. Vi har fotat bröllop ihop, bott ihop när vi varit ute på äventyr och även missat ett plan ihop (det är dock en helt egen historia).

Det känns så roligt att kunna dela den här helgen med Martina! Lägenheten är så pass stor att vi kan fota samtidigt, men tillräckligt liten för att all positiv energi ska nå alla 🙂

Makeup artist Stockholm Laura K
Well hello there hot stuff!
Well hello there hot stuff!
Well hello there hot stuff!

Bilderna

Som alltid redigerar jag mina bilder för att ge dem det där lilla extra. Du är å andra sidan jättesnygg redan från början, så någon retuschering behövs inte! Jag kommer att ta bort saker som är högst tillfälliga (typ blåmärken och sånt) utan att du ens märker att de var där. Allt annat är en del av dig och jag vill inte ändra på vem du är.

Efter fotograferingen kommer du få se alla bilder i ett digitalt webbgalleri där du väljer ut dina favoriter som du sedan får printade på fine art-papper i en lyxig ask. Ja, det kan vara svårt att välja ut några få bilder när du är så jäkla snygg på alla, men som tur är får du ju alla bilderna digitalt också. De kommer på ett USB tillsammans med dina printar, men se till att lägga över dem på minst ett ställe till så att du alltid har en backup!

Så, vad kostar det?

5000 kr

inklusive allt; hotell, makeupartist, tilltugg, fotografering, alla levererade bilder digitalt och dina favoriter förpackade i lyx – antingen till dig själv eller till din partner.

Vill du känna dig som världens snyggaste?

Vill du känna dig som världens snyggaste?

Inför fotograferingen kommer du att få massor av information om vad som kan vara bra att tänka på, men just nu behöver du inte tänka på det alls. Om du ändå har frågor och funderingar är jag bara ett mail bort!