Ratna och Filip ♥ Bröllop i Bålsta

Dagen för Ratna och Filips bröllop varnade meteorologerna för regnoväder. De hade rätt. Stora, tunga moln hängde över oss medan jag och min assistent styrde mot Krägga Herrgård för att möta upp brudparet. När vi klev ur bilen och gick upp mot herrgården så hörde vi musik från ett av rummen på baksidan. Vi möttes av Ratna som stod i dörröppningen till uteplatsen och vinkade glatt till oss. Inne hos henne och brudtärnan var humöret på topp, trots vädret.

Vigseln var väldigt personlig, då prästen var syster till Ratna så la hon till väldigt många personliga minnen i cermonin och i sitt vigseltal. Mer än en gång skrattade hela kyrkan sådana där skratt som känns hela vägen ner i magen.

Resten av dagen fortsatt i samma, varma tema. Något solsken behövdes inte, för Ratna och Filip sken upp hela dagen. Efteråt fick jag höra att bröllopet, enligt gästerna, överglänste prinsbröllopet som var samma helg. Jag är då inte den som säger emot.

Tanken att stå och posera framför kameran med ett proffs bakom linsen var väldigt nervöst, tänk om bilderna inte blir bra... Men så fort vi träffade dig släppte all spänning och vi njöt av varje sekund. Upplevelsen var över förväntan och det är tack vare din underbara personlighet! Varje sekund och stund var speciell, både på förlovningsfotograferingen och på bröllopsdagen!

Utan att blinka skulle vi rekommendera dig! Du är fantastiskt duktig på att fotografera. I alla dina bilder är det perfektion med fokusering och med ljus. Du lyckas fånga de intima i dina bilder och även känslan. Du får bilden att bli levande!

 

Comments are closed.