Laura och Johan ♥ Bröllop i Södertuna slott

Maj har de senaste åren varit den varmaste och mest soliga månaden, så när jag fick veta att jag skulle få fota ett slottsbröllop i Maj så blev jag såklart överlycklig. Självklart så fick vi en dag som började med stora moln när jag åkte ut mot Södertuna slott för att fota Laura och Johans bröllop. Även om solen inte ville kika fram under porträtten så fick vi superfina bilder och när det sedan var dags för vigseln i slottsparken så behagade solen värma oss med några strålar. Jag fick också träffa Jessica och Kalle vars vigsel jag fotograferade året innan. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg att det riktigt lyste om dem, fortfarande.

Tack för att du och din assistent kom ut och fotade oss i lördags. Det kändes så tryggt att bli så proffsigt omhändertagna. Vi hade en fantastiskt dag och kväll och vi båda är fortfarande lite "höga" från alla intryck under dagen.

Comments are closed.