Nummer tre: Ibland orkar man inte vänta till smekmånaden.

Det finns många bra anledningar till varför man ska gifta sig utomlands. Ni kanske förlovade er där. Eller så har ni alltid drömt om att gifta er på en strand i solnedgången. Eller så är ni äventyrliga och vill att ert bröllop ska spegla er, så ni gifter er mitt i ett av de där fantastiska äventyren.

Oavsett var ni väljer att gifta er så är det lika roligt att ha bilder från den stora dagen efteråt. För mig finns ingen bättre kombination - bröllop och magiska, nya platser. I och för sig tycker jag att det är lika fantastiskt med en skogsglänta i Norrland där jag aldrig varit som att stå på lavafälten på Island, men det gör inte er plats mindre speciell. Den är speciell just för att det är er plats.

Vid bröllopsfotografering utanför Sverige så skapar jag ett paket helt utefter er och era planer och önskemål. Bomba mig med alla era önskemål, som om att pengar inte är en faktor, så återkommer jag till er med några olika förslag i olika prisklasser. Alla ska ha möjlighet att få sitt drömbröllop dokumenterat.