Höstbröllop i
Stockholms stadshus

Innan jag började fotografera bröllop hade jag aldrig besökt Stockholms stadshus. Det är så klassiskt, man turistar aldrig i sin egen stad. Det borde man verkligen göra mer!

Idag har jag sett det mesta i och kring stadshuset, men ändå hittar jag varje gång nya platser, nya vinklar. Det kanske kan kännas som att ett bröllop i stadshuset bara är ett i mängden. Att det utförs på rullande band, ett och ett efter varandra. Men det känns inte så! Även om det går fort (den långa vigselvarianten är 3 minuter!!) så känns det inte stressigt. Det är mysigt med alla vänner så tätt intill, de fantastiska människorna som arbetar där och med alla känslor som sitter i väggarna efter oräkneliga kärlekslöften.

Emma och Niklas har gått igenom mycket, både isär och tillsammans. De är sådana där människor som är så otroligt starka, och samtidigt så ödmjuka till livet och till andra människor. Sådana där som man inte kan låta bli att älska direkt när man träffar dem. Det skadar kanske inte att de dessutom har en urgullig bagel med sig när man träffar dem, med flappande öron och stora, bruna, nyfikna ögon.

Gråtfest från soffan!!!!! Alltså WOW <3
Är helt överväldigad - men alltså wow Ulrika! Du är bäst!

Letar ni också bröllopsfotograf?

Om ni tyckte om bilderna här ovan, skicka iväg ett mail till ulrika@unorman.se eller skriv ett meddelande här under så pratar vi lite mer! 🙂

Shopping Basket