Viktoria och Kasper ♥ Förlovningsfotografering på Söder

Första gången jag träffade Viktoria och Kasper så gick jag ifrån vår bröllopsfika med en enda tanke i huvudet; "Åh vad jag hoppas att jag får fota deras bröllop!" Ni kanske kan tänka er lyckan när de hörde av sig och ville att jag skulle göra just det? Tänk er när någon vinner högsta vinsten på en sånt där gammalt flipperspel, när det plingar och blinkar överallt. Ungefär så. Fast gånger tio.

Inför bröllopet träffades vi på ett litet fik vid södra station för att prata om deras dag. Den lilla OCD-personen i mig blev överlycklig när de visade mig sitt färgkodade schema för dagen! Jag tycker om att vara väl förberedd inför allt jag gör och gör ofta egna listor och scheman inför bröllopsfotograferingar, så att få ett färdigt schema i handen räknar jag som ren lyx.

Lite kaffe och varm choklad senare så smet vi ut i aprilvädret som för dagen skiftade mellan mulet, hagel och solsken. Att det blåste kunde vi leva med eftersom vi lyckades pricka in just en sån stund som solen var framme. Om jag är kär i bilderna? Kanske lite. Okej, mycket.

Comments are closed.