Kärleken övervinner verkligen allt,
även en pandemi

Nicole och Joakim hörde av sig till mig redan i november 2020. Då trodde vi att den pandemi som lamslagit världen sedan mars samma år skulle vara över snart. Tji fick vi, och de fick skjuta upp sitt bröllop på obestämd tid. I januari 2022 hörde de av sig på nytt. Nu började pandemin visserligen lugna ner sig, men oroligheterna i världen fortsatte och Nicole och Joakim tänkte inte låta detta stoppa dem. 20220222 skulle bli deras datum!

Jag var såklart med på noterna! Klart att kärleken ska komma före allt skit som händer. Istället för stor fest (den kommer sen istället!) så blev den en fin och intim vigsel i vackra Taxinge kyrka. Februari visade upp sig från sin allra finaste sida; solen sken och snön låg kvar på marken. Efter att vi fotat (och fånat oss så vi fick ont i magen av skratt) så åkte de nygifta tu vidare tillsammans med den allra närmaste familjen för att fira med en middag på restaurang tillsammans.

Hur ska man tänka om man måste planera om?

En pandemi sker förhoppningsvis kanske inte mer än en gång per årtusende, fast helst inte alls. Med det sagt så kan det alltid dyka upp oförutsedda händelser, varesig man vill eller inte!

För det första är det bra att redan från början veta hur ens avtal med de olika leverantörerna ser ut? Vad innebär det om ni måste boka om? När måste ni höra av er senast?

För det andra – det är otroligt tråkigt att behöva inse att man inte får sitt bröllop när man tänkt, och ibland inte ens så som man tänkt det. Det är okej att sörja det som inte blev! Sedan kan ni kavla upp ärmarna på nytt och börja planera för det som blir istället. Ni får chansen att fixa till de där små detaljerna som ni kanske inte fick till första gången! Kanske har ni redan hunnit tröttna på era utvalda färger – passa på att byta tema! Eller så var sommarbröllop kanske inte er grej ändå, då kanske det var lika bra att ni fick en push i rätt riktigt och nu kan planera för ett vinterbröllop 🙂

Så fina bilder❤ Och tack för att du gjorde vår dag så underbar och fylld med skratt🤣❤

Letar ni också bröllopsfotograf?

Om ni tyckte om bilderna här ovan, skicka iväg ett mail till ulrika@unorman.se eller skriv ett meddelande här under så pratar vi lite mer! 🙂

Shopping Basket