Magiskt bröllop i
en av Visbys ruiner

Det är inte varje dag man får gå på kändisbröllop! Speciellt inte när sagda tv-kändis gifter sig med en duktig fotbollsspelare. Eller var det hockeyspelaren som gifte sig med välgörenhetssamordnaren? Eller kanske var det bara Michaela och Oscar, två otroligt drivna människor som har så många strängar på sina lyror, och samtidigt är så jordnära och äkta, som stod där och sa ja till varandra?

St- Nicolais ruin är en magisk plats att gifta sig på. Kanske ännu mer magiskt är det att inta bröllopsmiddagen i samma lokal! Ni kommer fatta när ni ser bilderna lite längre ner, de talar för sig själv. Efter middagen står Frimis redo alldeles intill för att ge er ett sprakande dansgolv.

Bästa tipsen för att få till en lyckad fest

Nuförtiden är det många som satsar på att få till en riktigt grym bröllopsfest, och jag förstår dem! Det är så fantastiskt att få avsluta sitt bröllop med en stor smäll och gå hem fulladdad med energi, kärlek och dans i benen.

1. LJUD!
Bästa sättet att sätta rätt stämning är att satsa på musiken. Ni vet bäst själva vilket som passar ert bröllop; är det en riktigt bra DJ eller det där asgrymma bandet som spelade på era kompisars bröllop? Visst, det funkar med en bra Spotifylista också, men en färdig lista kan aldrig känna av hur era gäster reagerar låt för låt och se till att snabbt (och snyggt!) byta låt om dansgolvet tunnas ut. Det finns också risken att någon byter låt mitt i för att få just sin favoritlåt, även om det inte är vad alla andra vill dansa till.

2. LJUS!
Bra ljus kan göra att ni verkligen känner er som att ni egentligen är på stans bästa nattklubb, eller på en riktigt bra konsert! Tänk bara på att vänta med att slå på det tills det är dansdags. Blinkande blå, gröna och röda lampor under middagen kan ta udden av de där känslosamma talen från nära och kära.

3. GLOWSTICKS, KONFETTI OCH SHOTBRICKOR!
Ja, ja, ja! Till allt! Det finns inget som höjer stämningen så mycket som att dra av en konfettikanon eller skicka in shotbrickor till varje bord med tomtebloss i varje till en riktigt peppig låt. Och vem tycker inte att det är sjukt kul med glowsticks på en fest?!

Försök sätta stämningen redan vid middagen! Ta hjälp av era toastmastrar att runda av middagen med stämningen på topp. Kanske ska det redan till efterrätten serveras shotbrickor? Och låt dem för guds skull inte slänga in en stillasittande lek efter ett partymoment utan ta vara på stämningen in på dansgolvet.

Matmuren | St Nicolai

Letar ni också bröllopsfotograf?

Om ni tyckte om bilderna här ovan, skicka iväg ett mail till ulrika@unorman.se eller skriv ett meddelande här under så pratar vi lite mer! 🙂

Shopping Basket