“Det finaste man har, det sätter man på bordet!” Det säger i alla fall min mamma när vi ses, i samma veva som hon sätter min dotter mittemot sig på bordskanten och sen är snacket igång dem emellan. Ja, alltså det är väl mer joller, men ni förstår vad jag menar.

Det är nåt fint med det ändå. Att vilja visa upp det finaste man har – sina barn. Det går kanske inte alltid att sätta dem på bordet (nu när min dotter passerat halvåret ville hon då rakt inte sitta still), men att tapetsera väggarna med bilder på dem går ju!

Jag har alltid tyckt att det är roligt med fotografier, och det som känns roligast är att se bilder från livet. Skolfoton i all ära, men bilder från somrarna på landet, farfar som bygger en igloo av snö i trädgården och födelsedagskalas är ändå i en klass för sig. Det är de bilderna jag har fyllt väggarna här hemma med! Det är den typen av bilder jag vill hjälpa er att fylla era väggar med också!

Playdate!

Vi bokar inte in en fotografering – vi bokar in en playdate! I samband med att ni hör av er kommer vi tillsammans på en rolig aktivitet. Det kan vara alltifrån att baka tillsammans, leka i trädgården, gå på museum eller promenera i skogen. Det får gärna vara något som ni gör i vanliga fall också, bara det att den här gången hakar jag på!

I serviceavgiften ingår fotografering inom Västerås kommun och ett designmöte där ni får se era bilder för första gången. Vi går tillsammans igenom era bilder för att hitta på hur ni vill spara dem för framtiden.

Ibland är jag på resande fot, ganska ofta till Gotland och Dalarna. Vill ni passa på att boka när jag är i närheten av er (och därmed slippa reseersättning), hör av er och fråga när jag packar väskan nästa gång!

Serviceavgift:

1200 kr

Barnets första år

Folk tjatar alltid om att barn blir stora så fort, och det stämmer! Ena dagen ligger de i magen och andra ska de börja förskolan. 

Den första tiden händer det så mycket på bara ett par veckor! Vill ni verkligen garantera att ni fångar allt det här på bild är Barnets första år nåt för er. Det inkluderar tre eller fyra fotograferingar, massor av digitala bilder att pracka på resten av släkten och i slutet ett album med de allra, allra bästa bilderna från året.

Tre eller fyra tillfällen?

Om ni vill boka fyra tillfällen inkluderar det en gravidfotografering, ett hemma hos-besök för att fota bebis alldeles nyfödd samt fotograferingar när bebis är 6 månader och 1 år.

Om ni hellre vill välja tre fotograferingar väljer ni själva vilka tre av dessa tillfällen ni vill föreviga.

12 000 kr

4 fototillfällen
Alla utvalda bilder digitalt
Ett album med era favoritbilder

Värde: 22 500 kr

10 000 kr

3 fototillfällen
Alla utvalda bilder digitalt
Ett album med era favoritbilder

Värde: 17 500 kr

Psst..! Självklart går det att delbetala!

Vi vill boka!