Om du hamnat här ska du få gå på bröllop! 

Brudparet har bokat mig som fotograf, och jag är nog minst lika peppad som du på deras bröllopsdag!

Jag ser fram emot att få fånga alla de där ögonblicken som ska göra att brudparet i framtiden kan titta på bilderna och direkt komma tillbaka till känslorna från sin bröllopsdag. Det här är något som brudparet verkligen värdesätter, och det är därför de ha bokat mig. De lägger ganska mycket pengar på det här – och det är där du kommer in! Visst, man kan köpa en fin vas eller ett träd de kan plantera i sin trädgård, men att förlänga minnet av bröllopsdagen är väl ändå den bästa presenten man kan få?

Så istället för att köpa en kristallvas, som om vi ska vara helt ärliga kanske hamnar i ett vitrinskåp (om den har tur) under större delen av sitt liv, lägg ett bidrag till brudparets bröllopsbilder istället! 

Om du vill ge brudparet ett bidrag till deras bröllopsbilder i present så fyll bara i formuläret här intill. Du väljer själv vilket belopp du vill bidra med, och om du vill kan du också lämna ett personligt meddelande.

Inom ett par dagar skickas en faktura till den mail du angivit, och pengarna registreras som en delbetalning på brudparets paket.

På bröllopsdagen kommer brudparet att få ett kort med era meddelanden samt summan som ni bidragit med.

Skulle det nu vara så att summan av alla presentbidrag överstiger det paket brudparet valt så kommer de såklart även att få dessa pengar.


Det är alltså jag, som fått äran att dokumentera bröllopet! Hugg gärna tag i mig på bröllopsdagen så tar vi en fin bild på er också!

Ett tips är att gå in och följa mig på Instagram, för jag kommer troligen bomba med bilder där när det är dags för leverans sen!

Vi ses!

Ulrika