Vad kostar det att boka en bröllopsfotograf?

Investeringen det innebär att anlita en bröllopsfotograf handlar inte om att ha någon som springer runt med en kamera på er bröllopsdag. Det handlar om de där ögonblicken i framtiden när ni ser tillbaka på ert bröllop, och då vill man ha bilderna som verkligen tar en tillbaka ♥ 

Här och nu känns det kanske som att det viktigaste är att få snygga bröllopsporträtt, för det är precis det som vi får se överallt i sociala medier. Och visst är det kul att få lite fina bilder på sig själv! Det brukar man inte unna sig. Men om 10 år, då kommer det att vara helt andra bilder som vi väljer att plocka fram. Då är det bilderna på ens vänner som dansar sig svettiga på dansgolvet som åker fram när vi vill tänka tillbaka på hur kul vi hade. Eller bilderna från när ens föräldrar håller tal och tårarna bara rinner och vi påminns om de vackra orden. Eller så letar vi upp alla bilder vi har på någon som lämnat oss och önskar att vi hade tusen bilder till.

Efter att ha fotat långt över 100 bröllop vet jag när jag ska vara vart för att fånga just de där bilderna. De som vi vill ha om 10 år. De som vi inte kan styra på samma sätt som porträttbilderna. Det är vad bröllopsfotografering handlar om.

Vem är det ni får med er?

Ni har ju säkert redan kikat på min hemsida och vet vem jag är, men om ni nu skulle ha missat det så tänkte jag att det kan vara bra att veta vem ni får hänga med på er dag om ni bokar mig.

Er och era gästers upplevelse går alltid först för mig. Jag är bara där och dokumenterar. Jag skrattar med er när era vänner spexar under middagen, jag gråter när ni läser era löften. Jag hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar jag alla ögonblick däremellan.

Mina bilder är färg och kärlek. Jag vill verkligen att känslan ska nå ut genom mina bilder så att ni kan minnas er dag på riktigt. Inte bara hur allt såg ut, utan att ni ska känna känslan i hela kroppen.

ulrika

“Vi är så otroligt glada att vi valde just dig som fotograf. Du är glad, vänlig och väldigt professionell. Du ser detaljer och skönhet i stunden som annars kanske bara går förbi. Vi som innan bröllopet varit nervösa för hur vi skulle vara och känna oss framför kameran. Du fick oss att känns oss avslappnade och som att vi gjort detta många gånger förut.

Och vilket resultat! Jag vet inte hur många gånger vi redan har hunnit titta på bilderna. Helt fantastiska! Kärleken, ljuset, platserna, ansiktsuttrycken, lyckan och glädjen du lyckats fånga. Vi kan inte nog tacka dig för hur du lyckats föreviga känslan från vår dag. Ett minne som vi alltid kommer bära med oss. Tusen tusen tack. Vi hade inte kunnat önska oss mer! 

- Cecilia och Calle, Rockelsta slott

Bokning och möten

Ni väljer själva om ni vill boka mig direkt eller om ni vill boka ett digitalt möte först och känna efter vem jag är. Vid bokningen betalas 30% av det bokade beloppet som en bokningsavgift.

Under våren (eller ca 2-3 månader innan ert bröllop om ni inte gifter er under sommaren) bokar jag in ett möte där vi går igenom er dag.

Har ni några funderingar eller vill ha tips på något så kan ni alltid maila mig, eller skicka ett meddelande på Instagram.

Bröllopsdagen!

På bröllopsdagen ska ni inte behöva tänka på något alls, ni ska bara njuta av dagen. Jag har med mig min assistent som kommer att hjälpa till att hålla koll på klockan, fluffa till klänningen, hålla i läppglans och telefoner, och såklart hjälpa mig att ge er fantastiska bilder.

Alla minnen

Om bröllopsdagen var som julafton och jag var ett barn, så skulle bilderna vara paketen. Alltså kan jag aldrig hålla mig särskilt länge från att plocka fram några favoriter och skicka över, oftast redan veckan efter bröllopet!

När ni sedan fått alla bilder väljer ni ut era favoriter direkt i webbalbumet och utifrån det skapar vi ert inbundna album.

Om det regnar så regnar det och det kommer att bli magiskt i alla fall! Vi kan inte styra över vädret, så det är ingen idé att oroa sig över sånna saker. Jag har fotat i spöregn, 36-gradig värme och i gnistrande snölandskap. Oavsett vad ni får för väder på er bröllopsdag så är bilderna det minsta av era bekymmer.

YÄY! Det är inte svårare än att fylla i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så fort jag bara kan! Vad roligt vi ska ha!

Jag fotograferar bröllop i hela Sverige, så oavsett vart ni gifter er så kommer jag till er! Gifter ni er på Gotland så innebär det en bonus för mig, för då får jag en extra möjlighet att hälsa på min pappa! För er fungerar det precis som vanligt, med den enda skillnaden att jag har lite extra koll på bröllopsscenen på Gotland, så behöver ni tips så sitter jag på massor!

De flesta av mina kunder uttrycker någon form av oro för att de inte ska bli bra på bild. Om ni kikat runt på min hemsida så ser ni att varenda en av dem blir bra på bild😉 Jämför inte med den där sjukt stela skolfotograferingen när du var liten, det här är något helt annat!

OM jag gör! Jag har flera fantastiska kollegor, så vill ni ha med en videograf så säg bara till så skickar jag mina bästa tips 🙂

Vad roligt! Jag svarar mer än gärna på allt ni undrar över. Fyll i formuläret längst ner på sidan så bokar vi in ett digitalt möte där ni kan ställa alla frågor ni har!

Förberedelser, Alingsås
Porträtt, Allingås
Vigsel, Alingsås
Förberedelser, Alingsås
Porträtt, Alingsås
Middag, Alingsås

Fotografering under hela er bröllopsdag

Alla utvalda bilder

Personligt webbalbum att dela med vänner och familj

Ett inbundet album med era bröllopsbilder

Bröllopsmöte inför er dag

Personligt stöd, tips och pepp i er bröllopsplanering

Resa och logi inom Sverige

45 000 KR

9 h

9 timmars fotografering på er bröllopsdag

Alla utvalda bilder

Personligt webbalbum att dela med vänner och familj

Ett inbundet album med era  bröllopsbilder

Bröllopsmöte inför er dag

Personligt stöd, tips och pepp i er bröllopsplanering

Resa och logi inom Sverige

39 000 KR

6 h

6 timmars fotografering på er bröllopsdag

Alla utvalda bilder

Personligt webbalbum att dela med vänner och familj

Ett inbundet album med era bröllopsbilder

Bröllopsmöte inför er dag

Personligt stöd, tips och pepp i er bröllopsplanering

Resa och logi inom Sverige

33 000 KR

Har ni bestämt er? Vill ni veta mer?

DÅ TYCKER JAG ATT NI SKA HÖRA AV ER!