Höstbröllop
i Slottsbiografen, Uppsala

Trifa och Arvid träffades när de båda sommarjobbade på samma ställe. För den som inte visste om det innan bröllopet så fick man reda på det under introt till vigseln. För de gifte sig nämligen på Slottsbiografen i Uppsala och inledde med att spela upp en kort film i äkta The Office-känsla om den sommaren (hur coolt?!).

Dagen till ära visade vädret upp sig från sin bästa sida, och vi fick en sån där magisk höstdag som man liksom drömmer om för höstbröllop!

Våga vego!

Det är många brudpar som gör vissa val helt utifrån vad man “borde göra”. Som att man “borde” ha trerätters sittande middag med skagentoast till förrätt, oxfilé till huvudrätt och en chokladsufflé till efterrätt. Man kan absolut göra så! Men om det inte känns rätt för er så ska ni göra något helt annat. Som Trifa och Arvid som valde att bjuda på en helt vegansk buffé på sitt bröllop. Det kanske känns läskigt att bjuda på bara veganskt eller vegetariskt för många (vad ska de som älskar kött säga?!), men det är ert bröllop! Ni ska njuta av mat ni tycker är god!

I det här fallet serverades libanesisk buffé, och det var verkligen uppskattat av alla! Jag såg personer som hämtade mat mer än två gånger 😉 Så var inte rädda att lämna det som “alla andra gör” bakom er och gå er egen väg. Det är en enda måltid den veckan för era gäster, de överlever även om de inte får en bit kött, jag lovar!

Wow vilka bilder!!!!!! 😭❤️❤️ Tack så jättemycket, vi tycker du gjorde ett fantastiskt jobb! Du har fått komplimanger och uppskattning från flera av våra gäster också 💕

Letar ni också bröllopsfotograf?

Om ni tyckte om bilderna här ovan, skicka iväg ett mail till ulrika@unorman.se eller skriv ett meddelande här under så pratar vi lite mer! 🙂

Shopping Basket