Känslofyllt skärgårdsbröllop
på Arholma

Tro det eller ej,  men ibland får jag faktiskt vara gäst på bröllop! Mattias är vän till min man, och är en av de finaste människor jag träffat. Ni vet så där genuint omtänksam om allt och alla? Precis sån är Mattias. Så när han kom och berättade att han träffat Filippa var vi överlyckliga för hans skull! När hon sen visade sig var en precis lika fin människa som Mattias, då förstod vi att det skulle vara de två resten av livet ♥ 

Det var verkligen en ynnest att få vara både gäst och fotograf denna dagen. Oj vad vi skrattade, och oj vad tårarna rann. Att både få uppleva och kunna lägga bort kameran, och att få fånga alla dessa fantastiska ögonblick!

Tips till toasties!

Att vara toastmaster är väldigt ärofyllt, men kan också vara lite läskigt. Det är ett stort uppdrag att sköta en bröllopsmiddag samtidigt som det är såå roligt! För att hjälpa er att lyckas så bra som möjligt kommer här tre tips:

1. Ha ett möte med brudparet där ni går igenom vad de förväntar sig. När ska ni börja och när är ert uppdrag över? Vilka är deras no-no’s? Har de några speciella önskemål?

2. Skicka ut lite ramar till de som vill hålla tal! Ingen vill lyssna på ett 45 minuters långt tal, 3 minuter räcker! Kanske 5 minuter till de allra närmaste, och dispens till de som vill köra spex eller en film.

3. Ha buffert-tid! Lekar är roligt, men om det blir många tal eller om tiden springer iväg, var beredda att kapa en lek eller två för att middagen inte ska bli för lång.

Bonustips: Om ni har många tal, klumpa ihop dem! Sätt dem två och två, så hinner övriga gäster mingla mer mellan talen istället för att ha 10-15 minuter emellan.

Tack så jättejättemycket för superfina bilder!
Jag bölade rätt friskt under både bildspelet du hade satt ihop men även när vi tittade på alla bilderna, vilken skatt att få ha kvar efter bröllopet!!

Letar ni också bröllopsfotograf?

Om ni tyckte om bilderna här ovan, skicka iväg ett mail till ulrika@unorman.se eller skriv ett meddelande här under så pratar vi lite mer! 🙂

Shopping Basket