Portfolio
Eller bildgalleri, bröllopsalbum, kärleksbomb, eller kanske rätt och slätt mina favoriter?

Oavsett vad vi väljer att kalla denna sida så har jag fyllt den med bilder från helt underbara bröllop jag fått vara med på under åren. Jag har också fyllt på med tips om sånt jag lärt mig om bröllop, för när man upplevt över hundra bröllop, och oftast är med i över 12 timmar, då lär man sig en hel del!

Entré, Alingsås

Mysigt höstbröllop i Alingsås

Ni vet när man kollar på en romantisk komedi och man tänker att “det där skulle aldrig hända i verkligheten för att de där två är FÖR snälla och gulliga och snygga”? Mm, jag vet. Jag tänkte så också. Men sen träffade jag Alex och Elliot och tji fick jag.

bröllopsfotograf_taxinge_slott_momentsinbetween-7622

Kyrkobröllop vid Taxinge slott

Februari visade upp sig från sin allra finaste sida; solen sken och snön låg kvar på marken. Efter att vi fotat (och fånat oss så vi fick ont i magen av skratt) så åkte de nygifta tu vidare tillsammans med den allra närmaste familjen för att fira med en middag på restaurang tillsammans.

Vill ni veta mer?

Fyll i formuläret här till höger, eller skicka ett mail till ulrika@unorman.se. Eller skicka snigelpost! Jag älskar snigelpost! Formuläret brukar vara det snabbaste alternativet dock 🙂

Ulrika Norrgård
Tillbergaby 13
725 95 Västerås

Vill ni veta mer om bröllop (typ vad som ingår och vad det kostar) hittar ni all info här!

Vem är Ulrika?

Jag älskar bröllop. Allt från glädjetårarna hos närmsta familjen under vigseln till de galna fuldanserna efter vickningen. Barnen som klättrar runt i kyrkan och farmor och mormor som försöker skruva in hörapparaten på teleslingan. De enkla bröllopen där det bara är ni och två vittnen och supersizebröllopen där din fasters kompis katt är bjuden.

Jag gråter när brudens far håller tal, skrattar när brudgummens vänner skämmer ut honom med filmen från svensexan och dansar med fyraåringen som absolut inte ska sova än. Jag hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar jag alla ögonblick däremellan. De som kommer hjälpa er att minnas dagen precis så perfekt som den var.

"Ulrika är en sån där kvinna som även om man inte är speciellt pepp på en fotografering så blir man banne mig pepp på livet när man träffar henne."