Skriv ett eget kärleksbrev

Jag uppskattar verkligen om ni vill ta er tiden att hjälpa mig att bli bättre. Formuläret innehåller fem frågor, och ni svarar på så många, eller så få, som ni vill. Det ni delar med er av hjälper också andra att få en förståelse för hur deras fotografering tillsammans med mig skulle kunna bli.

 

 

Namn

Mailadress

♥ Hur kändes det innan fotograferingen? Var ni nervösa för att stå framför kameran? Hur kändes det efteråt?

♥ Motsvarade fotograferingen era förväntningar? Varför, eller varför inte?

♥Finns det något jag skulle kunna gjort bättre under fotograferingen, eller under vår kontakt före och efter?

♥Finns det något speciellt ögonblick från fotograferingen som ni vill dela med er av?

♥Skulle ni rekommendera mig till era bästa vänner? Vad skulle ni i så fall berätta?

Tack för att ni tog er tid att fylla i detta!♥

Psst - Jag älskar att få riktiga kärleksbrev också!

Ulrika Norman
Skarplöts allé 3E
13743 Västerhaninge